La nostra cursa

slide_cursa_falset

Benvinguts a Falset! On sabem tractar-vos com us mereixeu

Aquest any en fa 16 des de que per primer cop ens vam trobar tots a l’esplanada del teatre de l’Artesana per donar el tret de sortida a la primera cursa de Muntanya Vila de Falset. Setze edicions fetes i la cursa es segueix consolidant com a tal dins les festes de Sta. Càndia del nostre poble i dins del nostre territori.

Ni de bon tros ens podíem arribar a imaginar que aquell primer muntatge acabaria esdevenint quelcom tant gran fins arribar a aconseguir el que hem aconseguit. Però amb el pas del temps i l’ajuda de molta gent ha estat possible. Això si, no ens conformem amb tot el que hem fet fins ara, volem que això vagi a més! Perquè creiem en aquest esdeveniment, perquè mai ens ha faltat l’esperit de superació i, sobretot, perquè creiem que tenim la gent adequada per fer-ho.

El 2019 decidim fer un gir al nostre rumb i és per això que prenem la decisió d’entrar a formar part, per primera vegada, del Circuit de Curses del Camp de Tarragona. No abans sense agraïr (eternament) tot el suport i tot l’escalf que, durant tots aquests anys, ens han donat els amics del Circuit de les Terres de l’Ebre. Probablement sense ells, ara mateix no estariem celebrant aquesta 16a edició.
Hem decidit fer aquest pas per agafar aire nou, per renovar-nos i per seguir creixent com a cursa i com a persones. El veritable progrés consisteix en renovarse.

Evidentment, tot això tampoc sería possible sense l’ajuda desinteressada dels més de 120 voluntaris i voluntàries i dels nostres patrocinadors i col·laboradors habituals que cada any ens donen el seu suport. A ells i a tota la gent que ho fa possible, moltes gràcies!

Però no ens descuidem de vosaltres: corredors i corredores,  volem engrescar-vos a participar a la nostra cursa. Veniu a conèixer el Priorat, terra de vins, bones muntanyes i agricultura, que posa al vostre abast  un bon entorn perquè gaudiu del que més us agrada en un dia tan assenyalat. Us oferim la millor manera de passar la diada de Catalunya envoltats de natura i bon ambient.

Som els organitzadors però alguns també corredors i no hi ha res millor que ficar-te en el paper per aconseguir una cursa excel·lent, de les de muntanya de veritat. Confieu en nosaltres, US ESPEREM!!

Els membres de l’organització: Andreu, Lluís, Oriol, Oscar, Ronald i Xavier

 

cartell_cursa_2023

Edicions anteriors

5a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2011)

6a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2012)

7a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2013)

8a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2014)

9a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2015)

10a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2016)

11a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2017)

12a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2018)

13a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2019)

14a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2021)

15a Cursa de Muntanya Vila de Falset (2022)

Tancar
INFORMACIÓ IMPORTANT
Hora i lloc de sortida: 11 de Setembre al Pavello Poliesportiu de Falset. A les 8.00h sortirà la cursa de 28km i a les 8.30h la de 13km

Aquest any es la 10a edició i canviem els dos circuits. Fes clic aquí per a més informació

Inscriu-te - Consultar el reglament - Veure els circuits