Circuit

Circuits de la 16a edició de la Cursa de Muntanya Vila de Falset!

Pel que fa al centre logístic o, el que és el mateix, la sortida, la meta i el punt neuràlgic, seguirà sent al Pavelló Municipal de Falset. Seguim optant per aquesta ubicació ja que ens facilita tota la distribució gràcies a les seves àmplies zones. Aquesta ubicació també facilita l’accés ràpid als dos circuits ja que es troba just a la sortida del poble.

En aquesta edició la Cursa Curta segueix mantenint la distància de 13 km (12,6 km reals). Degut al desgast del Grau de les Torres, ja no s’hi pujarà, el recorregut transcorrerà al seu voltant aprofitant els nous senders oberts recentment.
El desnivell positiu acumulat és d’uns 513 m.

Pel que fa a la Cursa Llarga, mantenim la distància de 26 km. En aquesta edició el recorregut no arribarà al poble de Llabaria i optarem per agafar un nou (i preciós) sender que enllaçarà directament el cim de La Miranda amb la pujada al Portell de Laberia. Tot i així seguirem passant per llocs emblemàtics com ara la Mola de Colldejou i la Serra de Llaberia. Tot plegat fa que el desnivell positiu acumulat sigui de pràcticament 1700 m.

Farem dues sortides, una per a la cursa de 26 km i una altra per la cursa de 13 km. La de la cursa de 26 km a les 8:00 h del matí i la de 13 km a les 8:30 h.

Bona cursa!

Tancar
INFORMACIÓ IMPORTANT
Hora i lloc de sortida: 11 de Setembre al Pavello Poliesportiu de Falset. A les 8.00h sortirà la cursa de 28km i a les 8.30h la de 13km

Aquest any es la 10a edició i canviem els dos circuits. Fes clic aquí per a més informació

Inscriu-te - Consultar el reglament - Veure els circuits