Circuit

Els corredors/es Júnior i Cadet faran el recorregut de 13 km (12,8km reals)

Arriba la 12a edició de la Cursa i mantenimt els 2 circuits de l’any anterior i que vam canviar en la 10a edició.

Vam canviar el centre logístic de la prova,  que fins la 10a edició havia estat sempre el teatre i la plaça de l’Artesana i el vam traslladar al Pavelló Municipal: sortida, arribada i la resta de serveis estaran ubicats al Pavelló i els seus voltants. Aquest canvi ens permet disposar de zones d’aparcament amplies i properes a la zona de sortida.

La cursa curta manté la distància, 13 km (12,8 km reals), amb una cronoescalada entre el Pla del Castanyer i el final del Grau de les Torres. Aquesta cursa forma part del calendari de la categoria Júnior del Circuit de les Terres de l’Ebre. Té un desnivell acumulat d’uns 600m.

Pel que fa a la cursa llarga, de 28 km (28,2 km reals), passem per llocs emblemàtics com ara la Mola de Colldejou Llaberia i amb una cronoescalada entre el Coll del Guix i la Miranda de Llaberia tot pujant per la drecera d’en Ramon. Tot plegat fa que el desnivell positiu acumulat sigui de pràcticament 1700 m.

Farem dues sortides, una per a cada cursa. La de la cursa de 28 km a les 8:00 del matí i a les 8:30 la de 13 km.

Tot i que cadascú tindrà les seves preferències destaquem els següents punts del circuit que, tot i que el dia de la cursa no es poden copsar en tota la seva magnitud, potser mereixen una visita més en calma un altre dia, us convidem a fer-la:

Creu de Terme – Sant Gregori – Grau de les Torres – Coll de l’Eudalda – Camí Vell de la Torre de Fontaubella – Barranc del Pas – Pla de la Femada – Canal Fosca – Mola de Colldejou – Coll del Guix – Drecera d’en Ramon – Miranda de Llaberia – Llaberia – Els Revolts – Pista de Maçanes – Coll de la Torniola – Font del Joanet –Camí de les Bateries – Pont del camí de les Bateries.

Bona cursa!

Tancar
INFORMACIÓ IMPORTANT
Hora i lloc de sortida: 11 de Setembre al Pavello Poliesportiu de Falset. A les 8.00h sortirà la cursa de 28km i a les 8.30h la de 13km

Aquest any es la 10a edició i canviem els dos circuits. Fes clic aquí per a més informació

Inscriu-te - Consultar el reglament - Veure els circuits