Circuit

Els corredors/es Júnior i Cadet faran el recorregut de 13 km (12,8km reals)

Any de canvis!

Arriba la desena edició de la Cursa i pensem que és un bon moment per a fer canvis i, posats a fer, en farem molts i grans.

El primer que canviem és el centre logístic de la prova, fins ara havia estat sempre el teatre i la plaça de l’Artesana i aquest any el traslladem al Pavelló Municipal: sortida, arribada i la resta de serveis estaran ubicats al Pavelló i els seus voltants. Aquest canvi permetrà disposar de zones d’aparcament amplies i properes a la zona de sortida.

Seguim mantenint dues curses, però amb variacions importants respecte d’altres anys.

La cursa curta manté la distància, 13 km (12,8 km reals), però varia substancialment el seu recorregut i per primera vegada incorpora una cronoescalada entre el Pla del Castanyer i el final del Grau de les Torres. Aquesta cursa formarà part del calendari de la categoria Júnior del Circuit de les Terres de l’Ebre. Tindrà un desnivell acumulat d’uns 600m.

Pel que fa a la cursa llarga, passem de 22 km a 28 km (28,2 km reals), amb un recorregut totalment diferent al d’altres anys tot passant per llocs emblemàtics com ara la Mola de Colldejou Llaberia i amb una cronoescalada entre el Coll del Guix i la Miranda de Llaberia tot pujant per la drecera d’en Ramon. Tot plegat fa que el desnivell positiu acumulat sigui de pràcticament 1700 m.

Una altra novetat és que es faran dues sortides, una per a cada cursa. La de la cursa de 28 km a les 8:00 del matí i a les 8:30 la de 13 km.

A grans trets, aquests són els principals canvis pel que fa als circuits de la cursa. Tot i això hi  poden haver circumstàncies sobrevingudes que ens obliguin a efectuar algun altre canvi. No us preocupeu, en aquest mateix web i al Facebook de la cursa (www.facebook.com/cursadefalset) us mantindrem informats d’aquests possibles canvis o variacions del circuit o de qualsevol altre aspecte que s’hagi de modificar.

Tot i que cadascú tindrà les seves preferències destaquem els següents punts del circuit que, tot i que el dia de la cursa no es poden copsar en tota la seva magnitud, potser mereixen una visita més en calma un altre dia, us convidem a fer-la:

Creu de Terme – Sant Gregori – Grau de les Torres – Coll de l’Eudalda – Camí Vell de la Torre de Fontaubella – Barranc del Pas – Pla de la Femada – Canal Fosca – Mola de Colldejou – Coll del Guix – Drecera d’en Ramon – Miranda de Llaberia – Llaberia – Els Revolts – Pista de Maçanes – Coll de la Torniola – Font del Joanet –Camí de les Bateries – Pont del camí de les Bateries.

Bona cursa!

Tancar
INFORMACIÓ IMPORTANT
Hora i lloc de sortida: 11 de Setembre al Pavello Poliesportiu de Falset. A les 8.00h sortirà la cursa de 28km i a les 8.30h la de 13km

Aquest any es la 10a edició i canviem els dos circuits. Fes clic aquí per a més informació

Inscriu-te - Consultar el reglament - Veure els circuits